13/7/13

menu del dia





 Dissabte 13 de juliol del 2013 





ENTRANTS



Sopa de tomàquet amb síndria i alfàbrega fresca

Amanida “capresse”

Carpaccio de bou i parmesà

Esqueixada de bacallà

Torrada amb escalivada i formatge de cabra

Pernil ibèric amb coca de pa de Ca l’Aureli

Callos amb cigrons i cap i pota

Croquetes casolanes amb amanida

Sípia amb allioli

Fideus gruixuts mar i muntanya

Musclos al vapor



PRINCIPALS



Llenguado amb “graten” de patata i carbassó del nostre hort

Bacallà gratinat amb all i oli i seques

Confit d’ànec amb pinya caramel·litzada

La nostra hamburguesa amb ceba confitada, formatge i patates de luxe

Espatlla de xai rostida al forn amb alls i romaní

Costelles de cabrit arrebossades amb patates fregides

Conill a la brasa amb patates braves

Tartar de filet de vedella (supl. 6€)

Medalló de vedella amb cremós de patata

Magret d’ànec a la brasa amb albercocs en almívar de l’hort

Entrecot de vedella a la brasa amb patata al caliu i pebrot del piquillo



 
                               Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
                                        (Gaseosa Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €



Preu: 20€  (IVA. inclòs)



Mínim 1 menú per persona

                  Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: