Dissabte 13 de juliol
del 2013  
ENTRANTS
Sopa
de tomàquet amb síndria i alfàbrega fresca
Amanida
“capresse”
Carpaccio
de bou i parmesà
Esqueixada
de bacallà 
Torrada
amb escalivada i formatge de cabra
Pernil
ibèric amb coca de pa de Ca l’Aureli
Callos
amb cigrons i cap i pota
Croquetes
casolanes amb amanida
Sípia
amb allioli
Fideus
gruixuts mar i muntanya
Musclos
al vapor
PRINCIPALS
Llenguado
amb “graten” de patata i carbassó del nostre hort
Bacallà
gratinat amb all i oli i seques
Confit
d’ànec amb pinya caramel·litzada
La
nostra hamburguesa amb ceba confitada, formatge i patates de luxe
Espatlla
de xai rostida al forn amb alls i romaní
Costelles
de cabrit arrebossades amb patates fregides
Conill
a la brasa amb patates braves
Tartar
de filet de vedella (supl. 6€)
Medalló
de vedella amb cremós de patata
Magret
d’ànec a la brasa amb albercocs en almívar de l’hort
Entrecot
de vedella a la brasa amb patata al caliu i pebrot del piquillo
| 
   | 
 
                                        (Gaseosa
Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 20€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona
                  Totes les verdures i hortalisses de
temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario