Dissabte 27  de juliol del 2013  
ENTRANTS
Gaspatxo
amb guarnició de meló
Amanida
verda amb les nostres tomàquets i formatge parmesano Regiano
Tomàquets
de collita pròpia farcits a la provençal
Meló
amb pernil ibèric
“Salpico”
de marisc amb avocat
Esqueixada
de bacallà amb olivada
Sípia
a la bruta “ranxo mariner”
Rossejat
de fideus amb calamarsons
PRINCIPALS
Bacallà
escaldat amb all i oli d’alls escalivats
Calamarsons
al grill amb guarnició de temporada
Lluç
fresc del Cantàbric a la Donosti
Picantó
rostit amb xips
Galtes
ibèriques amb el nostre puré de patata
Fricandó
de vedella amb variat de bolets
Conill
a la brasa
Mitjanetes
de xai a la brasa
Magret
d’ànec a la brasa amb pinya caramel·litzada
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 20€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona
                  Totes les verdures i hortalisses de
temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario