26/7/13

MENU DE DISSABTE




 Dissabte 27  de juliol del 2013 







ENTRANTS



Gaspatxo amb guarnició de meló

Amanida verda amb les nostres tomàquets i formatge parmesano Regiano

Tomàquets de collita pròpia farcits a la provençal

Meló amb pernil ibèric

“Salpico” de marisc amb avocat

Esqueixada de bacallà amb olivada

Sípia a la bruta “ranxo mariner”

Rossejat de fideus amb calamarsons





PRINCIPALS



Bacallà escaldat amb all i oli d’alls escalivats

Calamarsons al grill amb guarnició de temporada

Lluç fresc del Cantàbric a la Donosti

Picantó rostit amb xips

Galtes ibèriques amb el nostre puré de patata

Fricandó de vedella amb variat de bolets

Conill a la brasa

Mitjanetes de xai a la brasa

Magret d’ànec a la brasa amb pinya caramel·litzada



Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

(Gaseosa Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €



Preu: 20€  (IVA. inclòs)



Mínim 1 menú per persona

                  Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: