Dijous 25 de juliol  de 2013
ENTRANTS
“Ajoblanco” 
Amanida de salmó marinat
Amanida de pasta tricolor amb
salsa rosa 
Estofat de cigrons amb
costelló i bledes de l’hort
Paella marinera
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Coca de Ca l’Aureli amb
tomàquet i pernil ibèric
PRINCIPALS
Peix del dia
Pollastre rostit amb ceba i
tomàquet de collita pròpia
Galtes de porc cuinades amb
pèsols i carbassó 
Bistec de vedella al grill amb
guarnició
Magret d’ànec amb guarnició
(supl. 7€)
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Flam d’ ou
Pastís del dia
Xarrup de llimona
Iogurt natural casolà 
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€,
1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario