Divendres 19 de juliol  de 2013
ENTRANTS
Crema freda de porros
Amanida Cèsar
Ensaladilla russa amb pernil
Mongeta tendra al vapor amb
patata
Espagueti amb carbonara de
carbassó
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Coca de Ca l’Aureli amb
tomàquet i pernil ibèric (supl. 7€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Pollastre rostit al forn amb
xips de patata
Pinxos de porc acompanyats d’
arròs
Ragout de vedella amb patates
Magret d’ànec amb guarnició (supl.
7€)
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Meló, Síndria
Pastís de formatge
Pomes al forn
Iogurt natural casolà
Gelat de vainilla amb  toffee 
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€,
1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario