19/7/13



Divendres 19 de juliol  de 2013



ENTRANTS

Crema freda de porros
Amanida Cèsar
Ensaladilla russa amb pernil
Mongeta tendra al vapor amb patata
Espagueti amb carbonara de carbassó
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Coca de Ca l’Aureli amb tomàquet i pernil ibèric (supl. 7€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre rostit al forn amb xips de patata
Pinxos de porc acompanyats d’ arròs
Ragout de vedella amb patates
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)



LES  POSTRES

Meló, Síndria
Pastís de formatge
Pomes al forn
Iogurt natural casolà
Gelat de vainilla amb  toffee


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: