7/7/13

MENÚ DEL DIA


 Diumenge 7 de juliol del 2013 


ENTRANTS

Crema de carbassó amb el seu cruixent
Amanida de rap enllagostat
Amanida de llagostins i guacamole
Empedrat amb bacallà esqueixat
Timbal d’escalivada i formatge de cabra
Pernil ibèric amb coca de pa de Ca l’Aureli
Tàrtar de filet de vedella (supl. 5€)
Trinxat de col i patata collita pròpia amb cansalada
Carbassons farcits amb mar i muntanya
Paella d’arròs marinera amb llamàntol

PRINCIPALS

Bacallà a la Donosti
Calamarsons a la planxa amb all i oli
Pop a la brasa amb patata encebada
Tall rodó rostit amb bolets
Galta de vedella confitada a l’antiga amb cremós de patata
Conill cuinat a baixa temperatura amb olives de kalamata
Espatlla de xai rostida al forn amb romaní
Entrecot de vedella a la brasa, patata al caliu i pebrots del piquillo
Magret d’ànec a la brasa amb albercocs confitats
Garró de porc amb cremós de patata
Peus de porc a la jardinera


      
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €

Preu: 21€  (IVA. inclòs)

Mínim 1 menú per persona

                  Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: