Diumenge 7 de juliol
del 2013  
ENTRANTS
Crema
de carbassó amb el seu cruixent
Amanida
de rap enllagostat
Amanida
de llagostins i guacamole
Empedrat
amb bacallà esqueixat
Timbal
d’escalivada i formatge de cabra
Pernil
ibèric amb coca de pa de Ca l’Aureli
Tàrtar
de filet de vedella (supl. 5€)
Trinxat
de col i patata collita pròpia amb cansalada
Carbassons
farcits amb mar i muntanya
Paella
d’arròs marinera amb llamàntol
PRINCIPALS
Bacallà
a la Donosti
Calamarsons
a la planxa amb all i oli
Pop
a la brasa amb patata encebada
Tall
rodó rostit amb bolets
Galta
de vedella confitada a l’antiga amb cremós de patata
Conill
cuinat a baixa temperatura amb olives de kalamata
Espatlla
de xai rostida al forn amb romaní
Entrecot
de vedella a la brasa, patata al caliu i pebrots del piquillo
Magret
d’ànec a la brasa amb albercocs confitats
Garró
de porc amb cremós de patata
Peus
de porc a la jardinera
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negro ½ l. 0,90 € / 1 l. 1,50 €
Preu: 21€  (IVA.
inclòs)
Mínim 1 menú per persona
                  Totes les verdures i hortalisses de
temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario